Vörös vagy a kék szilva jobb befötnek?
Figyelt kérdés
2019. aug. 10. 08:39
1/1 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ez mennyire szabály, de a nagyanyám az érett kék szilvából készítette a levárt, a kevésbé érett, azaz kemény kék szilvából a befőttet, a vörös szilvából meg az ecetes szilvát. Utóbbit húsételek mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!