Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vörös vagy a kék szilva jobb...

Vörös vagy a kék szilva jobb befötnek?

Figyelt kérdés
2019. aug. 10. 08:39
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy ez mennyire szabály, de a nagyanyám az érett kék szilvából készítette a levárt, a kevésbé érett, azaz kemény kék szilvából a befőttet, a vörös szilvából meg az ecetes szilvát. Utóbbit húsételek mellé.

[link]

2019. aug. 10. 12:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!