I.B.T. kérdése:
Meleg volt a lap és úgy tettem rá a felvert hulalát?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy meg fog e szilárdulni a hab ha berakom a hűtőbe a süteményt? Gyorsan kellett összedobnom és sajnos nem figyeltem arra, hogy rendesen kihűljön a lap. Arra gondoltam, hogy úgy is ott a kihűlt diós csokoládépudding és az majd "megakadályozza", hogy megolvadjon. Jelenleg úgy néz ki, hogy a hab kb felső 2/3-a teljesen szilárd viszont az alsó 1/3-a az olvadt.2019. aug. 9. 17:02
2/2 anonim válasza:
Állítsd a hűtőt maximumra és akkor megszilardul tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!