Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csokipudinghoz, ha keverek,...

Csokipudinghoz, ha keverek, felvert hulalát, azzal tölthetem a tortát?

Figyelt kérdés
Jó az igy tejszines csokikrémnek?Most kezdtem el olvasni hogy kell csinálni a tejszines csokikrémet,viszont már megfőztem a pudingot,most hül.Elrontanám ha igy csinálnám?
2012. máj. 8. 08:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
igen, nagyon jó stabil krém lesz belőle. ilyen értelemben jobb, , illetve biztosabb az állag, mint tejszínnel.
2012. máj. 8. 08:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/17 anonim ***** válasza:
0%

Stabil krém? DEhogy lesz belőle stabil krém! Kell hozzá valami ami szilárdan tartja, ha hűtőbe kerül, ez pedig vaj kell, hogy legyen! DE ettől függetlenül beleteheted a hulalát is, de ha csak azt teszed, szét fog csúszni az egész

mégis csak tejszín féle. Egy nehéz piskóta simán összenyomja

.

2012. máj. 8. 09:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Hulala, és a Habmester bizony stabil:) De a puding lágyít rajta, sima kakaóporral keverve viszont tökéletes, rigójancsi szerű krémet kapsz:)
2012. máj. 8. 09:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/17 anonim ***** válasza:
70%

Bizony stabil a hulalától, ne kötekedj lény szíves...

a tejszíntől jó esélye van a szétcsúszásra, ha nem tesz hozzá habfixálót.

2012. máj. 8. 09:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/17 A kérdező kommentje:
Köszia válaszokat!Vettem habfixálót,azt teszek hozzá,és egy kis vajat is:-))))
2012. máj. 8. 10:07
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Pedig 3-nak van igaza! És szerintem inkább te vagy kötekedő, de én nem szállok be. A Hulala bármilyen vastag piskótát kibír, és lehűtve, szeletelve, szabályos oldalú vastag fix hab önmagában. Próbáld ki!
2012. máj. 8. 10:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/17 anonim ***** válasza:
most ezt melyik válaszolónak írtad, mert így nem értelmezhető kedves 62 %-os.
2012. máj. 8. 10:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/17 anonim ***** válasza:
4-ik nek.
2012. máj. 8. 10:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/17 anonim ***** válasza:

A 4.-vagyis én ugyanazt írtam, amit TE. hogy a hulalától stabil lesz a krém...:))

a lényeg, hogy a habfixálót is én írtam, végül amellett döntött kérdező.

majd Ő referál, milyen lett a végeredmény.

2012. máj. 8. 10:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerinted is stabil lesz, akkor minek a habfixáló...? Én nem teszek bele, mégis mindig bizonygatnom kell, hogy nem cukrászdai. És érdemben referálni akkor tudna, ha mindkét verziót megcsinálná. Mert hogy jó fixálóval, az nem azt jelenti, hogy nélküle nem lenne jó.
2012. máj. 8. 11:39
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!