Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért romlik meg minden a...

Miért romlik meg minden a hütőben?

Figyelt kérdés

Új hütőről van szó, és rendesen hűt.

Viszont irrálisan gyorsan megromlik benne a kaja, amit nem értek.

Csinálok salátát, másnapra romlott, veszek a boltban flakonos majonézt 3. nap romlott..... hozok rántott húst megromlik.


2019. aug. 2. 05:59
 1/10 Bandrás74 válasza:
93%
Mégsem hűt rendesen.Lejjebb kellene állítani a hőmérsékletet.Nem?Nincs elég hideg a hűtőben, szerintem.Ez volt nálunk is az új hűtőnél.
2019. aug. 2. 06:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
92%

Nyilván nem hűt rendesen, ha minden tönkremegy benne, nem?


Tegyél be egy hőmérőt és nézd meg hány fok van benne. Valószínűleg túl magas.

2019. aug. 2. 06:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Ilyen nincs.
2019. aug. 2. 06:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
94%

A flakonos bolti majonéz még hütés nélkül sem romlik meg 3 nap alatt!


Vegyél egy hütöhöméröt, meg takarítsd ki alaposan a hütöt.

2019. aug. 2. 07:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 Salx Narval ***** válasza:
94%
Csodák nincsenek, szinte biztos ,hogy hidegebbre kell állítani. Rendben van, hogy hűt rendesen, csak ép nem a megfelelő hőfokra van állítva. Mondjuk ilyen melegben a kicsit tovább kint hagyott étel is eléggé romlandó, utólag már hiába hűtöd, erre azért figyelni kell. Nem tanácsos pl megvárni amíg magától lehűl egy nagyobb fazék étel, érdemes hideg vízbe kicsit siettetni a dolgot.:D
2019. aug. 2. 07:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
8%
Mit értesz az alatt, hogy "hozol" rántott húst? Mert ha valahol boltban veszed és utána órákig uton vagy vele, akkor nem ahütö a hibás, ha megromlik!
2019. aug. 2. 08:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem is csak az lehet, hogy mégsem hűt rendesen. Nézd meg a szabályzót, hogy hányasra van állítva.
2019. aug. 2. 08:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél egy hőmérőt,és nézd meg.

Szerintem rosszul van beállítva.

2019. aug. 2. 09:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Úgy állítsd be hogy az alsó polcon kb 0-2 fok legyen.

Nem szabadna megromlani neki.

Nekem egy hétig is kibírja a főtt kaja és a nyers hús is.

2019. aug. 2. 10:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
82%
Fura, mi majonézt gyártunk, a lejáratig kb. 28 fokon tároljuk és még úgy is kibírja. Szobahőmérsékleten meg pláne, meg felbontva is, mivel beállitjuk a ph-t, igy nem.tud benne elszaporodni semmi. Viszont ha felbontos és belekerül vmi szennyeződés, attol3 el tud tolódni a ph
2019. aug. 2. 12:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!