Van itt olyan nő akit soha nem érdekelt a főzés és nem is akar megtanulni?
Figyelt kérdés
2019. júl. 27. 18:45
1/2 anonim válasza:
Szia, én 31 vagyok, fél éves a kisfiam. Mostanában kezdtem el érdeklődni a főzés iránt, de csak azért, hogy a picinek egészséges ételeket tudjak készíteni. Előtte a munkahelyemen ettem, tanárnő vagyok, tehát minden nap főtt ételt kaptam. Hétvégén általában étterembe mentünk, soha nem voltam konyhatündér, és a főzésre szánt idő helyett inkább dolgozatokat készítettem elő, vagy épp javítottam, készültem az órákra óratervezettel stbstb.
Egyébként ha nem lenne a pici, akkor nem érdekelne, mert azért valljuk be, sok étterem használ olcsó alapanyagokat, amit nem szívesen adnék a kisfiamnak.
Egyébként nálunk a családban senki sem mutatott ezzel kapcsolatban jó példát, önszorgalomból meg eszembe sem jutott.
2/2 anonim válasza:
Nekem ez 26 éves koromig tartott, aztán jött egy Pálfordulás. Azóta már saját receptkönyvem is van.. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!