Kínaiban mire rakjak szójaszószt?
Ne tedd rá semmire sem mert van ami extra sós.
Bármit mártogathatsz bele amit szeretnél
Én nem mondanám azt hogy TE mire rakjál, én csak azt mondom hogy én arra szoktam rakni, amit nem érzek eléggé sósnak (sajnos én viszonylag sósan eszem mindent, ami amúgysem túl egészséges). Azaz néha a levesbe, néha meg a köretre (rizs, tészta, krumpli) teszek extra szójaszószt ha mondjuk maga a kaja sem elég sós, ami a köret mellé van.
Mondjuk az ilyen sűrű mártásos kaják - pl. bambuszos csirke, nyolckincs, szecsuáni csirke stb. - ritkán igénylik az extra szójaszószt. Inkább az olyanok (legalább is nálam) ahol nincs sűrű mártás ami ellepi az egész köretet (pl. fafülegombás, brokkolis csirke vagy illatos csirke).
De tényleg azt javaslom hogy előtte azért kóstold meg a kaját és csak akkor tegyél szójaszószt rá, ha az ízlésed megkívánja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!