Ti milyen néven ismeritek a tócsnit?
Figyelt kérdés
És hogy szoktátok csinálni? Ismertek olyat, aki máshogy nevezi, és csinálja, mint ti?2019. máj. 23. 12:44
21/28 anonim válasza:
Tepsiben is el lehet készíteni, csak figyelni kell, hogy ne ragadjon bele. A nagymamám is néha úgy készíti.
22/28 anonim válasza:
72%
Akkor halj éhen :)
Rántott hús, rántott hal, pörköltek stb. mind olajban készülnek.
23/28 anonim válasza:
Ja mert csak ezek léteznek mint étel..
Amúgy rántott húst és pörköltöt is nagyon ritkán eszek, eltaláltad..Max vendégségben nagy ritkán ennyi.
Halat tepsiben készítem.
Hála égnek a rántott dolgok és az éhen halás között kb 10000 féle főtt étel van illetve nem főtt (tejtermék, zöldség, gyümölcs ,gabonák)
Az a te bajod hogyha szerinted valaki nem szereti az olajos dolgokat annak a másik alternatívája az éhen halás, én szerencsére ismerek más ételeket is, ennyi..
24/28 anonim válasza:
Lapcsánka (elkeveredett azóta a család mindenfele, de a recept és így a megnevezés is szabolcsi gyökerű anyukám oldaláról)
27/28 anonim válasza:
oké megyek, legelek egy kis sült halat meg natúr sertés szeletet krumplipürével, utána meg egy kis krémtúrót :D
28/28 anonim válasza:
tocsi. de hallottam mar: beret, cicege, cibere, tocsni, lepcsanka, lapcsanka, tapsikolos, stb. egyszer osszeszedtuk hany neve van :) a prosza nem tocsi, ez a prosza ami zalai, kommentben le is irjak [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!