1/10 anonim válasza:
Tésztához nem szokás feltétet adni!
2/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
Az énkedvencem mikor felcsíkozok hozzá csirkemellet, lepirítom hagymával teszek rá egy nagyon kevés gyömbért utána huzzá dobok egy kis snidlinget vagy porét meglocsolom szójszósszal és kész is.
4/10 anonim válasza:
A tészta lágy, a hús kemény, szerintem nem passzolnak. Valami szószos mártásra, esetleg a mártás és könnyű zöldségek keverékére szavaznék.
5/10 anonim válasza:
Az ÜVEGtészta NEM lágy, a rendesen elkéssszített csirkemell meg NEM kemény!
6/10 anonim válasza:
A csirkemell egy zsírszegény izomzat, ami soha nem lesz olyan puha, mint egy tészta. Nem értek veled egyet. Tény, hogy az üvegtészta nem annyira puha, de mégsem olyan, mint a hús. Nekem nem veszi be a gyomrom hússal, bár kinek mi az ízlése.
7/10 anonim válasza:
#6
Akkor te vadas MARHÁT sem ettél még spagettivel?
Ha a marhát el lehet készíteni omlósra, akkor egy csirkemell sem megoldhatatlan feladat!
Vagy paprikás csirkét nokedlivel, vagy pörköltet tarhonyával?
Az itt felsoroltaknál mindenütt a hús omlósabb, puhább mint a tészta! ... már amennyiben jól van elkészítve és ez az üvegtésztára fokozottan igaz.
Ja és a mell nem tömör izomzat, az a szív!:)
De lehet izmos még a comb is, de nem a mell, ami egy gyenge színhús, legalábbis felénk.
8/10 anonim válasza:
A 4/6-osnak fogalma sincs, csak okoskodik!
9/10 anonim válasza:
Hát jó, elismerem, ez esetben van még mit fejlődnöm a főzés területén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!