Krokodil steak vagy kenguru steak? Melyiket ajánlanátok és miért? Pacsi!
Figyelt kérdés
2018. márc. 7. 14:58
1/6 anonim válasza:
Steaket én inkább vörös húsból szeretek, úgyhogy részemről kenguru, még inkább wallaby. Azt is könnyen túl lehet sütni, de a krokodilt még inkább, úgyhogy itthon nem kísérleteznék vele, helyben viszont nagyon finom.:-)
2/6 anonim válasza:
Pacsi neked is, de itthon egyiket sem ajánlanám! :)
3/6 anonim válasza:
Én csak kengurut ettem, de az csalódást okozott, elképesztően snassz volt. Úgyhogy én a krokodilt választanám.
4/6 anonim válasza:
(A kenguru nem steak volt, de feltételezem, hogy ha alig van íze, akkor más formában se lenne nagy élmény.)
5/6 anonim válasza:
a krokodil omlós fehér hús, félúton van a csirke és a hal íze között, szerintem könnyen átsül/átfő. Finom. Kengut nem kóstoltam, így nem tudom, ezért nem tudom ajánlani.
6/6 anonim válasza:
Felváltva! Egyik nap az egyik, másik nap a másik. De ne vidd túlzásba. Elég hetente kétszer húst enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!