Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Aki már evet sushit annak...

Aki már evet sushit annak hogy ízlett? Egy olyannak aki még nem evet melyiket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
2018. febr. 2. 20:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%

Lányom hozta lelkesen a jó minőségű alapanyagokat, hogy csinál sushit, mert még én sem ettem soha. Főzősműsorokban már láttam.

Hát, szegényt nem akartam megbántani, de nekem nem jött be. Őszintén bevallottam, hogy nem ízlik. :)

Lazacosat készített egyébként.

Erre mondják, ízlések és pofonok.

2018. febr. 3. 00:53
 12/22 anonim ***** válasza:
59%

Utolsó: Hiába a legjobb alapanyagok, ha nem tudsz rendes sushit készíteni, akkor nem lesz jó - nem csoda, ha nem ízlett neked. A sushiszakácsok eredetileg több évig tanulják a megfelelö elkészitési módot, mire megfelelö tapasztalatuk lesz.

Te minden elözetes ismeret nélkül, és úgy, hogy még életedben nem ettél igazit, kizárt, hogy az "éppen meg lehet enni" akategóriánál jobbat tudsz produkálni!

2018. febr. 3. 08:36
 13/22 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat 😁
2018. febr. 3. 10:40
 14/22 A kérdező kommentje:
Budapesten a Westendbe láttam sushizot érdemes ott megkostolni vagy inkább máshol kostoljam meg?
2018. febr. 3. 10:43
 15/22 anonim ***** válasza:
89%

Ha nem vagy lusta en Budapesten a La-Guna sushibart ajánlatom mert viszonylag olcsón, bőven eleget adnak es szerintem nagyon finom, csakhát kint van Kispesten..

A másik a wasabi running sushija, ami teljesen rendben van kategória, közepesen drága viszont nagy előnye hogy bármit kiprobalahatsz, ami szimpatikus, ami bejön abból annyit veszel le, amig meg nem unod, ami nem szimpi ahhoz meg hozza sem kell nyúlni.

A házhoz rendelést a wasabibol viszont kifejezetten nem ajánlom, nagyon semmilyen, mar-mar rossz, kevés es drága.

2018. febr. 3. 11:36
 16/22 anonim ***** válasza:
76%

12!

Nem én készítettem, hanem a felnőtt lányom. De ezt a válaszomban is írtam. Ő gyakorlott ebben. Félreértetted a szöveget.

2018. febr. 3. 11:56
 17/22 anonim ***** válasza:
87%
van aki szereti, van aki nem. nincs olyan kaja amit mindenki szeret
2018. febr. 3. 14:25
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Imádom, sokszor készítem itthon is. Kedvencem az avokádós, kifordított, szezámmagba forgatott verzió.
2018. febr. 3. 18:47
 19/22 anonim ***** válasza:
34%

Aki szereti a rizst, az szeretni fogja. Az én párom nem egy nagy rizs evő, a sushit sem szereti tehát, illetve inkább mást választ.

Első hozzászóló leírta..

2018. febr. 4. 10:52
 20/22 anonim válasza:
100%
Én nagyon imádom a sushit bár sokan azt mondják hogy amikor eszik majdnem belefulladnak (:
2018. febr. 4. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!