Aki már evet sushit annak hogy ízlett? Egy olyannak aki még nem evet melyiket ajánlanátok?
Én imádom, vannak kedvencek és kevésbé preferálták.
Ha nem vagy bevallalos akkor a tengeriherkentyu nélküli sushival könnyű kezdeni. Pl japán omlettes, avokados valamilyen zöldséges. Illetve a lazacos, füstölt lazacos is kifejezetten jó első tapasztalat, én konkrétan amiatt szerettem meg.
E melle könnyű megkapni a kvázi teljes sushi élményt, waszabival, gyomberrel, szója szósszal..
Arra figyelj hogy jó minőségű szusit kosotolj.
Nagyon ízlett. Ha szolidat akarsz, egyél uborkás makit, az amúgy kellemes, de ha már sushi, nekem a tengeri herkentyűs az igazi (kivéve, ha én csinálom itthon, akkor mindig vega). Lazac, vörös tonhal, vajhal, pácolt makréla... Szuper mind és semmi vad nincs bennünk, nagyon kellemesek, finomak.
Az ikrások viszont sosem jöttek be.
Kollégák rendeltek folyton s ették wasabi nélkül, azt ne csináld, az kell, az poén, amikor megcsavarja az orrod :D De ha érzékeny vagy, óvatosan használd. Mivel azt nehéz, én eleve gyöngére keverem, sok szójaszósszal.
én sem ettem még :D
pesten melyik a legjobb sushis, h jó legyen az első élmény? mit ajánlotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!