Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Mi a kedvenc tárkonyos ételed?

Mi a kedvenc tárkonyos ételed?

Figyelt kérdés
Valamilyen tárkonyosos fogásra vágyom. Elsősorban valamilyen autentikus erdélyi ételre gondoltam, lehet bonyolult is. Ha receptet vagy linket is kapnék, azt külön megköszönöm.
2010. máj. 22. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én csak kétféle tárkonyos ételt szoktam főzni, az egyik a tárkonyos lencseragu leves (ez általában az újévi kajánk) és tejszínes tárkonyos csirkemellet spenótos tagliatelle tésztával. Ha érdekel valamelyik megírom a recepteket.
2010. máj. 23. 21:05
 2/5 A kérdező kommentje:
A második igen, nagyonis érdekelne.
2010. máj. 23. 21:18
 3/5 anonim ***** válasza:

szia! a Transzidex.ro-on vannak autentikus erdélyi receptek. nagyon jó oldal, ajánlom.

üdv.

2010. máj. 25. 11:21
 4/5 A kérdező kommentje:

Szia! Erre az oldalra gondoltál: [link] ?

Egyelőre nincs vele se szerencsém. Azért köszi.

2010. máj. 25. 21:25
 5/5 anonim ***** válasza:

szia! úgy írd be a googl-ba, hogy transzindex erdélyi receptek. az első link a Transzindex--receptor--, arra kattints, és úgy kezdődik, hogy nagyi receptjei.aztán menj lefele, nagyon sok jó recept van.

remélem sikerül.

üdv-e-

2010. máj. 26. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!