Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Magyar vagyok de nem szeretem...

Magyar vagyok de nem szeretem a magyar konyhát. Miért van ez? Se a lecsót, se a gulyás, se kolbászt, se semmi ilyen zsíros és undorító ételt nem tudok megenni.

Figyelt kérdés
Thai ételeket szeretem a legjobban, na persze nem azt amit a kínaiban veszek, mert az úszik a zsírban és az ecetben, hanem amit én csinálok receptek alapján, vagy amit minőségi étteremben eszem. illetve még az olasz ételeket szeretem.
2017. jún. 3. 16:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
62%

"a nénikémék esznek rendesen magyar ételeket, és 200 kilósak... nagy magyarok. mi meg nem is vagyunk elhízva."

A bácsikámék odavannak a thai kajáért, és az ő családjukban a férfiaknak elég kicsi.... kis thai-ok. Minálunk meg nincs ilyen probléma

:P

2017. jún. 7. 08:26
 22/22 anonim ***** válasza:

Te amugy Mo-on élsz? -mert tudomásom szerint a mogyorovaj Amerikában népszerű.

En magyar vagyok es az utóbbi időben nekem is változott az ízlésem. Nem rosszak a magyar ételek, bár kicsit nehez a gyomornak (sok hús, kevés zöldség, olajban sütött dolgok stb). Ettem már többször Olaszországban étteremben es valóban sokkal változatosabb ételeket tudnak készíteni paradicsomból, padlizsanbol, cukkinibol, halakból stb. De azert tegyük hozzá, hogy ott más az éghajlat és félsziget lévén nagyrészét tenger határolja. Ebből azt akarom kihozni, hogy az adagok kisebbek, sok halat es zöldséget esznek.... gondolom többe kevésbé a thai konyha is hasonló, csak ott paradicsom helyett ananászt használnak 😁.

2017. jún. 9. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!