Magyar vagyok de nem szeretem a magyar konyhát. Miért van ez? Se a lecsót, se a gulyás, se kolbászt, se semmi ilyen zsíros és undorító ételt nem tudok megenni.
Wow nem szereted a lecsót? De érdekes vagy. Mesélj még magadról! 😊
Képzeld, én meg szeretem a milánóit, pedig nem is vagyok olasz!!!444!4!!4 :O
És ez kit érdekel?
Ízlés dolgában a miérteket keresni, vagy pláne vitázni róla, nem célravezető, csak egy totál felesleges szószaporítás. Innen kiindulva tehát semmi értelme a kérdésednek. Baráti beszélgetésen talán megállná a helyét, mint elfogadható beszédtéma. Próbálkozz vele ott.
Én pedig nem bírom a meleget, pedig olyan országba születtem, ahol kánikula is van... Na bumm.
Nyilván nincs mindenki oda a saját népe konyhájáért. Ez meglepő? Én szeretem a magyaros ételeket, csak hús ne legyen benne, ha lehet :D Biztos van olyan is, aki ezt furcsállja, de az hol érdekel engem? Eszem, ami tetszik, ezt ajánlom másnak is, no persze, bizonyos keretek közt, az egészség azért fontos s pl. a kannibalisztikus ösztönöket sem célszerű kiélni.
A nagyon klasszikus magyar konyhát én is csak téli időszakban tudom elviselni, nyáron egy rendes gulyás instant szívroham, de ha az ember elkezdi varálni a recepteket, akkor hamar lehet olyasmit kreálni, ami azért 21. századi étel, de hű a magyar konyhához.
Nem magyarosan étkezni egyébként nem anyagi kérdés, rengeteg balkáni vagy ázsiai konyha jottányit nem drágább, mint a magyar, még az import alapanyagok mellett sem.
Én sem szeretem a magyaros ételeket. Általában francia, japán ételeket főzök.
És? Mit zavar ez téged? És nem eszem "vackokat", hiszen egészséges és finom ételeket eszem, nem pedig pörköltesen, olajban sütve, panírozva és hústkrumplival. Mert nem ízlik, mert unalmas.
Mi lehet a foglalkozásom?
Nevetséges.
Kérdező; biztos lehet Amerikában is magyar szakácskönyvet kapni, eredeti magyar hagyományos konyháról.
És pont Amerikában cikkeztek az elmúlt években arról, hogy a disznózsír bizony egészséges. Bár nem mangalicáról írták, az igaz.
Olajban nem sütnek a magyar konyhában csak diétás okból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!