Mi volt ami ízlett külföldön és mi okozott csalódást?
Nekem eddig majdnem minden étel ízlett külföldön, kivéve a tenger gyünölcseiböl készültek, de azokat eleve nem szeretem.
Igen sok finom ételt ettem más országokban, de eddig csak egy volt, amit nem bírtam meginni, és ez Bulgáriában a kvász, minden más legalább is elfogadható volt.
A legtöbb (általam ismert) országban sokkal változatosabb a mindennapok étrendje, sokkal több alapanyagot használnak, többféle módon készítik el öket. Emellett nem a húst-hússal étkezés a divat, hanem sokkal több egyéb s van egy-egy étkezésben.
Németországban, Ausztriában jóformán minden ízlik (csak nem "magyaros - de ez természetes), az olaszországi ételek is jók, de ha valaki a "magyarul" készül olasz ételeket várja, az csalódni fog. Bulgáriában minden nagyon finom volt, különösen a sokféle zöldség használata volt pozitív.
A japán ételek jó része igen ízletes, ami a legkevésbé tetszett, az a sushi volt.
Az igazi, házi készítesü angol és ír fogások kimondotan jók, ellentétben az iparilag készített ételkkel.
Nem tudom, milyen jogon vagyok lehúzva. Igen, a milánói vacak volt, de te a fotelből biztosan el tudod dönteni, hogy fú nincs is igazam. Mellesleg még csak nem is az utolsó által felvázolt szitu volt, nem magyaros jellegűt vártam és máshol nem is csalódtam a minőségben.
Komolyan egy ilyen kérdésnél miért kell leugatni egyeseknek azt, aki írt egy teljesen kulturált választ? Persze akinek nem inge, ne vegye magára.
Spanyolországban nagyon finom Spanyol burgonyás tortilla-t ettem.
Szlovéniában nagyon jó shaorma-t.
Olaszországban viszont borzalmasan rossz pizza-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!