Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Van itt olyan aki még nem...

Van itt olyan aki még nem evett tócsit?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudjátok a barátommal már régóta együtt vagyunk. Szereti a főztöm és sok félét szoktam főzni-sütni. Más nemzetekét is, itthonit is.. de egyik nap nemrég tócsit. És most derült ki, hogy ő olyanról még nem is hallott, és azt sem tudja mi az. Komolyan létezik ember rajta kívül aki nem evett még tócsit? [link]
2010. ápr. 24. 21:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Felénk egyáltalán nem ismerik.Soha nem ettem,és csak itt hallottam először róla.Nem is tudom,hogy tulajdonképpen hogyan készül,csak annyit,hogy köze van a krumplihoz. Bács- megyei vagyok, anyám dunántúli,de ott sem ismert étel.
2010. ápr. 24. 22:13
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Na a "bodag" meg nálam szintén ez a gombóctészta pogácsaszerűen kiszaggatva, bő olajban kisütve. (Hajdú-B.)
2010. ápr. 24. 22:30
 13/17 anonim ***** válasza:
82%
A dödöllének és a bodagnak annyi köze van a tócsnihoz,mint az önkormányzati választásnak a magyar országgyűléshez!
2010. ápr. 24. 22:32
 14/17 anonim ***** válasza:
53 éves vagyok, de még nem ettem ilyet, felénk nem ismert.
2010. ápr. 25. 22:32
 15/17 anonim ***** válasza:
En ettem de nagyon utalom:S
2010. ápr. 27. 23:01
 16/17 anonim ***** válasza:

A Balaton északi részén tócsninak hívják,Szabolcsban lapcsánkának.

Szerintem finom,egyszerű eledel!:)

2010. máj. 4. 18:23
 17/17 anonim válasza:
errefele meg lepcsáng de lehet csak sok a süket de tényleg így hívják:D(azthiszem)
2010. jún. 22. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!