Evett valaki fecskefészek-levest és finom-e?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 23:24
1/6 anonim válasza:
Miért az osztriga fínom? Undorító nyálkás valami.
2/6 anonim válasza:
Még nem, de megkóstolnám már csak azért is, mert a kocsonyás állaga vonz, akárcsak a cápauszonylevesnél. Utóbbit már ettem többször is. Elég macerás /több nap elkészíteni. Gondolom ezért is olyan borsos az ára.
3/6 anonim válasza:
Én még nem ettem,de kíváncsi lennék,hogy ez most komolyan a fecskének a fészkéből van,amit ősszetollaz meg belepottyant??Vagy csak ez a neve?
4/6 anonim válasza:
Valóban a fecske fészkéből van, de nem abból, ami nálunk őshonos, hanem egy kelet-Ázsiai fecskéjéből, ami ilyen fehéres-enyhén sárgás hártyaszerűség (olyasmi kinézetű mint a kínai boltokban kapható süthető rákszirom).
5/6 anonim válasza:
Konkrétan nem a fészekből van, hanem a fészek sarát összeragasztó fecskeköpetből (bogarak, amiket már megemésztett, meg a nyálka).
6/6 anonim válasza:
Nyamii! :P
Én egyébként úgy tudom hogy ezeknek a legdrágább kínai különlegességeknek nincs színük, szaguk és zamatuk, a fecskefészket és a cápauszonyt érdekes kocsonyás alkatáért eszik, nem az ízéért. Ízét a levestől kölcsönzi, amibe belefőzték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!