A szójaszósz mitől sötét és mitől ízes, amikor a szójás ételek szerintem haloványak és íztelenek alapból?
Figyelt kérdés
2016. aug. 16. 22:38
1/5 anonim válasza:
Az erjesztés csodákra képes. A nattónak is van íze, mondjuk annyira nem nagy szám.
Valóban nagy a változás, a szója szerintem is totál ízetlen, a szójaszósz pedig remek, már a minőségi.
3/5 anonim válasza:
Karamellel szinezik, mint a kólát.
4/5 A kérdező kommentje:
és anélkül lenne íze?
2016. aug. 17. 10:37
5/5 link23 válasza:
Mond nektek valamit szinezékek és ízfokozok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!