Milyen eteleket arulnak kizarolag Magyarorszagon?
Figyelt kérdés
Vagy legalabbis Nemetorszagban nem es itt igen. Egy nemet levelezo baratnomnek szeretnek kuldeni magyar dolgokat (pl csoki keksz cukor stb).2016. júl. 28. 16:51
11/15 anonim válasza:
7-es válaszolónak- én nem is a kapucínerre vagy a Balatonra gondoltam igazából, azért szerintem annál vannak jobb kis csokijaink! Igen bevallom én is utálom a sport szeletet, a francia drazsét meg ezeket, rém rosszak, de azért csak találni ezektől jobbat, pl kézműves bonbont, ChocoMe-t, sztem a Stühmer se rossz vagy a Bonbonetti, vagy a Detki mese keksz. Lehet, hogy nem világszínvonalú, de kötve hiszem, hogy egy 15 éves lány arca elzüldül, ha beleharap.
12/15 anonim válasza:
Tikkadt Szöcske , a "magyar kóla" (tuti hogy ilyen nincs odaát és tapasztalatból mondom hogy finom , érdemes vele próbát tenni)
13/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Tudom hogy ez nem csoki-cukor kategória de édes :D És igazi kuriózum ;)
14/15 anonim válasza:
Szia! Szerintem küldhetnél neki:-Pilóta kekszet
-Sós pálcikát
-Sport szeletet
-Negrot
-Túró rudit,vagy más pöttyös édességet.
Remélem, nem késő a válaszom:)
15/15 anonim válasza:
-Pilóta keksz - ez elmegy
-Sós pálcikát - itt ugyanolyen van
-Sport szeletet - itt ehetetlennek minösítík
-Negrot - jó ötlet
-Túró rudit,vagy más pöttyös édességet - ezeket is nem tudja senki megenni, undorítóak találják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!