Japán és francia gasztronómia?
feltettem a sütés, főzés topicba pár napja egy kérdést és elég hamar leszóltak, szóval inkább megpróbálkozom itt.
Milyen francia és japán ételek (lehet akár más is) vannak belsőségekből/húsokból?Például az olasz Sanguinaccio dolce (sertésvérből), vagy a tête de veau. Esetleg kaiseki recepteket is írhatnátok, ha van kedvetek. Köszönöm előre is a válaszokat.
Ez a harmadik vagy negyedik kérdésed a témában. Az előzőre is legalább 8-10 félre receptötletet kaptál:
Az oldal szabályzatában benne van, hogy ne tedd fel ugyanazokat a kérdéseket újra és újra...
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__79..
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__78..
A franciák minden belsőséget felhasználnak, de nagyon sokan nem szeretik.
Tripes de Caen (hasonlít a pacalhoz, csak paradicsomszósszal)
Gâteau de foies de volaille (a gâteau ugyan süteményt jelent, de itt egy csirkemájas ételről van szó, lyoni specialitás.)
Salade de gésier (zúzasaláta) stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!