Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Ti is rosszul érzitek magatoka...

Ti is rosszul érzitek magatokat, ha nincs otthon őrölt, piros paprika?

Figyelt kérdés
Mondjuk nállunk ilyen soha nem fordult még elő, de mikor már kezd fogyni, az valami olyan bejelentés, minthogy. Elfogyott a paprika. Akkor el kell menni venni. Általában a hangsúlyon van a lényeg, nem a simán ok deklaráltuk, hanem el kellllll menni venni, hogy elő ne forduljon, hogy nincs.

2016. máj. 4. 18:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom, mert még nem fordult elő.

A pirospaprika az egyik, ami mindig van, és általában kétféle.

Mert fele ételhez pörköltalap kell, vöröshagymával, pirospaprikával, mással, mihez mivel.

A tojásos dolgok is szebben néznek ki vele. Fontos a szép szín az ételekhez, jobban néz ki pirosas meghintéssel, mint feketés-szürkés borsossal. Még ha olyan szinte semminek az ízét nem is nagyon érezni.

Egyszerű vajas kenyérre is jól néz ki, tejfölre is.

Mire nem? Szóval mindig van.

2016. máj. 16. 16:43
 22/24 anonim válasza:
87%
Néha nem tudom eldönteni hogy a kérdező hülyébb vagy a válaszolók. :D
2016. máj. 16. 18:09
 23/24 anonim ***** válasza:
Ó, ne. Ne! Neeee!!!! Komolyan már csak 5 üvegnyi piros paprika van a polcon?? Higy hanyagolhattam el Ennyire a konyhát?!?!? Mit tettem az én egyetlen, kedves, kicsi, őrölt piros paprikámmal???? Mostantól álmatlanul fogok forgolódni az ágyamban, azzal a tudattal, hogy csak Ennyi piros paprikám van. Kedves kérdező, attól, hogy még irónikusan válaszolunk egy ilyen irónikusan hülye kérdésre, attól még szerintem ,,magyaros lelketűek" vagyunk. Viszont te inkább egy ,,beteges, magyaros lelketű" ember vagy.
2016. máj. 18. 18:59
 24/24 anonim ***** válasza:
Ha elfogy az őrölt pirospaprika otthon akkor én mindent hátrahagyva rohanok a boltba venni minimum 2 csomaggal nehogy többször előforduljon.
2016. máj. 24. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!