Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Ti is rosszul érzitek magatoka...

Ti is rosszul érzitek magatokat, ha nincs otthon őrölt, piros paprika?

Figyelt kérdés
Mondjuk nállunk ilyen soha nem fordult még elő, de mikor már kezd fogyni, az valami olyan bejelentés, minthogy. Elfogyott a paprika. Akkor el kell menni venni. Általában a hangsúlyon van a lényeg, nem a simán ok deklaráltuk, hanem el kellllll menni venni, hogy elő ne forduljon, hogy nincs.

2016. máj. 4. 18:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Őőő,hónapok óta nem használtam, nem hiányzik igazán.
2016. máj. 4. 21:33
 12/24 zgyzgy ***** válasza:
100%
Igen. De más fűszerrel is így vagyok.
2016. máj. 4. 22:03
 13/24 A kérdező kommentje:
elég sok ember van itt, aki nem magyar lelkületű
2016. máj. 4. 23:30
 14/24 anonim ***** válasza:
87%
Magyar lelkületű ezekszerint csak az lehet, aki egyoldalúan és unalmasan főz? XD
2016. máj. 5. 19:49
 15/24 anonim ***** válasza:
78%
Csak mert valaki heti többször használ pirospaprikát, s fontos fűszere, az egyoldalúan és unalmasan főz?
2016. máj. 5. 19:55
 16/24 anonim válasza:
95%
Nem
2016. máj. 6. 01:26
 17/24 anonim ***** válasza:
80%
15; igen, ha mindent ugyanazzal fűszerel az unalmas.
2016. máj. 6. 06:52
 18/24 anonim ***** válasza:
85%
"nem magyar".. Az ilyenektől tudok falnak menni. Én migrént kapok tőle, 6 éve nem használom. Ezek szerint nem vagyok magyar.. 🙁
2016. máj. 7. 21:31
 19/24 anonim ***** válasza:
75%

Korábban gyakran előfordult, hogy elfogyott a paprika, vagy a bors, esetenként a kömény. Ilyenkor minden éjjel fölriadtam, és aggódva kérdeztem magamtól. milyen magyar az ilyen? Sőt, amennyiben a hirtelenjében megtartott éjszakai leltár során még a kakukkfű is hiányzott, akkor megfogalmazódott bennem a kérdés komolyabb változata is:

ha ilyen trehány az életvitelem, egyáltalán magyar vagyok-e?

Aztán végett vetettem ennek az áldatlan állapotnak!

Manapság mindig van itthon pálinka. Természetesen igazi magyar kisüsti. Így ha bármi elfogy a kamrából, csak benyomok pár pohárral, és láss csodát: perceken belül megszűnnek az aggasztó gondok. A negyedik-ötödik pohár után, már kimondottan teszek rá, hogy melyik fűszer hiányzik a polcról.

Ajánlom neked is ezt a megoldást. :)

2016. máj. 8. 16:05
 20/24 anonim ***** válasza:
80%
Sírok ezeken a válaszokon :DD
2016. máj. 14. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!