Mi a különbség a Gyros és a Kebab között?
a kebapot igazából hártyavékonyra szeletelik, teljesen más a fűszerezése, borjúból készül, és az öntet is teljesen egyedi, ami rajta van. nagyon kevés helyen adnak jó kebapot...
az én kedvencem a Döner kebap, forró ropogós pita, sok zöldség, ubi, paradicsom, hagyma, husi, sok szósz és chilli.
ez a kebap.
a gyrosnak teljesen más a fűszerezése.
Bocsi, de meg kell kérdeznem, az első válaszoló miért azt írta hogy kebaP? Mert én úgy tudtam hogy kebab, és úgy is találtam meg.
Hogy válaszoljak is a kérdésre az első jól írta ezek a különbségek.
igazából az eredeti az kebap... a magyar meg jól kebabozza:)))
amúgy még az a különbség, hogy az egyik török étel, a másik meg őshonos görög.
Nem tudom melyik a helyes írás, de Angliában mindenhol Kebab-nak volt kiírva.
Ott minden héten ettem 1x minimum, nagyon szeretem, sültkrumplit adtak hozzá, egy kis pita darabot amire rá volt rakva a hús,vörös káposzta, paradicsom, uborka, répa és egy csípős P*cs paprika, és ez le volt öntve tejfölös-fokhagymás szósszal!Ezt egy sárga elvihetős tálban tálalták.Imádooom!
Gyroszt még nem ettem, de ugyan így tudom elképzelni kb.
a gyrost ahogy itt mutatja annyival különbözhet, hogy rizssel és krumplival tálalják? Természetesen a fűszerezésen kívűl gondolom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!