Hogyan eszitek a túrós tésztát?
Figyelt kérdés
Én vagy magában, vagy tejföllel és szalonnával szeretem. Sokan eszik cukorral, én kipróbáltam úgy, de nekem nem jött be. Ki hogyan szereti?2010. ápr. 3. 11:17
11/18 anonim válasza:
Minek kell a túró és a tejföl kellemes savanykás ízét cukorral elvenni?
12/18 anonim válasza:
Én a házi tésztát megporcukrozom és ugy beteszem a micróba. A túrót csak a meleg tésztára teszem mert ha turoval egyutt melegíteném akkor olyan lenne a túro mint a menzán.gumis :(
Aztán a porcukor elolvad és ha nem elég csúszós még jól nykonöntöm tejfölel. na milyen ? :P
13/18 anonim válasza:
12:30: azért, mert így ízlik nekünk.
14/18 anonim válasza:
Én cukorral eszem, a szüleim meg szalonnásan. Nem szeretem a szalonnát.
15/18 anonim válasza:
Megfőzöm a tésztát, a túróval a tejföllel és a kisütött házi szalonnával összekeverem, tetejére reszelt sajtot rakok és visszarakom kicsit a sütőbe, hogy a sajt ráolvadjon.
16/18 anonim válasza:
tejfol cukor es nyakon ontom tejjel...
17/18 anonim válasza:
mi otthon úgy szoktuk, hogy a tésztát jól belekavarjuk a túróba, rá a tejföl, a cukor/piros paprika+erős pista, és rá a sült szalonna :))
szerintem igy a legjobb, de kinek hogy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!