Hogy kell csinálni a cigánytésztát?
Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 07:17
2/14 anonim válasza:
Én sem..pedig azóta nézegetem h érkezike válasz erre a kérdésre..Bocsika
3/14 anonim válasza:
Te nem a cigány-kenyérre gondolsz...pita...
5/14 A kérdező kommentje:
Maga a tésztakészítés érdekel. Vannak itt Romák akik készítenek, náluk hagyomány, de nem addják meg.
2010. márc. 29. 10:32
6/14 anonim válasza:
Te vagy a cigny kenyérre(vakaro)gondolsz,vagy a levesbe valo csipegetett tésztàr gondolsz.Ha megmondod milyen tészta érdekel,mihez eszik,hogy érted,akkor leirom neked:)
7/14 A kérdező kommentje:
Tudom hogy sodorják, húzzák szakítják, csípős csirkepörköltel eszik
2010. márc. 29. 11:49
8/14 anonim válasza:
Én szoktam készíteni.1 kiló finom liszt,fél csomag szódabikarbóna,ízlés szerint só,illetve annyi víz,hogy mindez összeálljon,Jól nyújtható tésztád lesz.Kis gombócokat szagass és kör alakúra nyújtod,úgy fél centi vastagra.késsel vagdosd meg...az az igazi,amikor kályha tetején sül...de sütővason is megsütheted....mi szeretjük.Ha nincs itthon kenyér,ezt csinálok...na meg hónap végén,mikor kiürül a kassza:))
9/14 anonim válasza:
Nem tudom, de kell egy hatalmas daráló...az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!