Mit reggeliztek?
Figyelt kérdés
Ès mit isztok hozzá?2010. márc. 23. 06:57
1/13 anonim válasza:
Két kávén már túl vagyok de még semmi értelmeset nem ettem és nem is ittam:S Nem tudom mihez lenne kedvem lehet egy kis cornflakes lesz a végén. Te mit eszel iszol?
2/13 anonim válasza:
Én is a kávén vagyok túl, most tornázom egyet, aztán eldöntöm, akarok-e egyáltalán enni. Szívem szerint pirítóst ennék teával, de nincs kenyérpirító az albérletben, ezért esélyes a felvágottas kenyér uborkával, almával és teával.
3/13 anonim válasza:
Soha nem iszom kavet, munkaba menes elott mindig reggelizek.Szoktam enni muzlit tejjel, piritost vajjal es teaval, sonkas szendvicset kakaoval, lagy tojast piritossal, tojasrantottat valamilyen friss zoldseggel utana gyumolcsle.
4/13 anonim válasza:
vajas kenyeret,mellé lehet teát iszom majd.
5/13 anonim válasza:
kávét már megittam,két pohár vizet is utánna.most májkrémes kenyeret majszolok,paradicsommal,paprikával,és nem iszom mellé semmit,majd utánna vizet.
7/13 anonim válasza:
Hali!
Tegnap kókuszos cerbonamüzlit tejjel, ma sonkát kiflivel, paprikával, zöldfűszeres medvesajttal és hozzá macikávét (azaz cikóriakávét).
Üdv!
9/13 anonim válasza:
én nem szoktam reggelizni mert akkot mindig szédülök.:S
10/13 anonim válasza:
reggeli? 0.8 lavazza cukor és tej nélkül+1 szál black dunhill:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!