Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Mi az elso tiszta emleketek a...

Mi az elso tiszta emleketek a rantotthusrol?

Figyelt kérdés
Legyen az, mikor elosszor ettel, elosszor rendeltel etteremben, elosszor keszitettel, elso irasos emleked rola.... Minden erdekel, ami kapcsolatban van a rantotthussal!

2015. dec. 8. 14:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
30%
Ettől vannak szebb, jobb dolgok amire emlékezni kellene.
2015. dec. 8. 14:20
 2/13 anonim ***** válasza:
49%
Sosem szerettem különösebben.
2015. dec. 8. 14:51
 3/13 anonim ***** válasza:
42%
Hogy jut valakinek ilyen kérdés az eszébe?
2015. dec. 8. 15:01
 4/13 anonim ***** válasza:
58%

Sosem voltam oda a húsért, úgyhogy nyilván nem emlékszem rá harminc év után... De még az első savanyú uborkámra se, pedig azt szeretem. Egyik sem volt katartikus élmény, úgy látszik.

Sőt, az első lazac sem, pedig akkor már nagy voltam. Az élet már csak ilyen, tele van evéssel, ritkán marad meg az élmény. Ahhoz már egy jó kis ecetes polip kell Kefalónián :D

2015. dec. 8. 15:45
 5/13 anonim ***** válasza:
39%
Bármit válaszolunk, a magyar nyelvtan tanulása sokkal hasznosabb lenne számodra...
2015. dec. 8. 16:13
 6/13 anonim ***** válasza:
76%

Oké, én leszek az első aki a kérdésre is válaszol.

Nekem az első emlékem az, hogy ott volt a tányéromon, és megettem.

2015. dec. 8. 19:54
 7/13 anonim válasza:
91%
FINOM!
2015. dec. 8. 20:27
 8/13 anonim ***** válasza:
31%

Lol, nincsenek ilyen élményeim.

off: Kefalónia <3

2015. dec. 8. 23:52
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Anya kicsi kockákra vágta nekem, és én az elefántos tányérkámból (ami máig megvan) ettem, talán krumplipürével.

Étteremben először Pécsen ettem, a TV-torony éttermében. Hatalmas szelet volt (legalábbis annak tűnt, akkor még kislány voltam :D ), és petrezselymes krumplit ettem hozzá.

Régen mindig segítettem anyának belisztezni a húsokat. Mindig vasárnapokon ettük.

A mai napig imádom.

Írásos emlékeim nincsenek róla. :)

2015. dec. 12. 00:56
 10/13 anonim ***** válasza:
90%
imadom es holnap az lesz ebedre krumplipurevel meg uborkasalataval. eloszor azt hiszem csirkebol ettem,maig az a kedvencem.
2015. dec. 12. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!