Kutyát Mo-n miért nem lehet enni?
Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 18:16
1/7 anonim válasza:
Talán nincs olyan késztetése az embereknek. Sőt, macskát sem jellemző, hogy sokan fogyasztanának. Ezek az állatok társnak vannak inkább elismerve, és nem ehető alapanyagnak.
2/7 A kérdező kommentje:
Ja itthon ez "állatkínzásnak" minősül? Csak Kínában lehet enni? Ott is miért?
2010. márc. 8. 18:29
3/7 anonim válasza:
Kínában azért lehet megenni szegény kutyákat meg macskákat, mert náluk ez hagyomány, mint itt ahogy megeszik a csirkét.
Nem is ez a fő baj, hanem hogy megevés előtt napokig-hetekig zsúfolt, koszos ketrecekben tartják az állatokat, és a brutális kivégzésük előtt még jól meg is kínozzák, halálra verik őket, vagy élve főzik meg. Mivel ott nincsenek normális állatvédelmi törvények, és a primitív embereknek, akik ezt csinálják, nincsenek érzelmeik.
Szerintem nálunk nincs olyan törvény, hogy nem lehet kutyát enni, de ha azért megölöd, hogy megehesd, az szerintem az állatvédelmi törvénybe ütköző cselekedet.
4/7 anonim válasza:
Én a lóhúst sem eszem meg :D Gyerekkoromban volt egy kedvenc lovam, évekig rajta lovagoltam. A tulaj pedig eladta vágóhídra...
5/7 anonim válasza:
Mert kínzásnak minősül.Mint ahogy te nem eszed meg a hörcsögöt úgy ők nem eszik meg pl. a marhát.
6/7 anonim válasza:
mi a magyarok többsége szeretjük az állatokat és gondozzuk
nem esszük meg
7/7 anonim válasza:
Marseilles-ben árultak gyorskajáldában macskahúst. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!