Ínyencek, akik már sok mindent megkóstoltatok: Mi volt az amitől meghátráltatok? És miért? Mi taszított?
Nekem a csiga nem akart lemenni. Azt hiszem az volt az oka, hogy nem olyan volt, mint amire számítottam. Nem ismertem az elkészítési módját, és azt hittem, hogy a házába visszatöltött csiga le van darálva, és összekeverve a fűszeres vajjal. Ellenben meglepődtem, amikor belenyúltam a hústűvel, hogy kibányásszam a mannát, és a tányéromba belepottyant a jól kivehető csigatalp a massza közül.
Egyébként ettem már sokféle húst: kengurut, struccot, cápát, homárt, fésűkagylót (az mennyei) garnélát, polipot, tintahalat, fogolyt stb. A békától jobban undorodom élve, mint a csigától, de a rántott békacombot megkóstolnám, mert látom hogyan néz ki bepanírozva, és nem tud meglepni kinézetre. Ti miket etettetek? Mi volt az ami végül nem ment le a torkotokon?
Ezek közül békát, galambot medvét nem ettem még. Az utóbbit nagyon bánom, mert mikor Erdélyben voltam, lett volna rá lehetőség.
A rovarokon elgondolkodnék, mert a kíváncsiság hajt, de így voltam a csigával is, és a végén csak nézegettem. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!