Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Ínyencek, akik már sok mindent...

Ínyencek, akik már sok mindent megkóstoltatok: Mi volt az amitől meghátráltatok? És miért? Mi taszított?

Figyelt kérdés

Nekem a csiga nem akart lemenni. Azt hiszem az volt az oka, hogy nem olyan volt, mint amire számítottam. Nem ismertem az elkészítési módját, és azt hittem, hogy a házába visszatöltött csiga le van darálva, és összekeverve a fűszeres vajjal. Ellenben meglepődtem, amikor belenyúltam a hústűvel, hogy kibányásszam a mannát, és a tányéromba belepottyant a jól kivehető csigatalp a massza közül.

Egyébként ettem már sokféle húst: kengurut, struccot, cápát, homárt, fésűkagylót (az mennyei) garnélát, polipot, tintahalat, fogolyt stb. A békától jobban undorodom élve, mint a csigától, de a rántott békacombot megkóstolnám, mert látom hogyan néz ki bepanírozva, és nem tud meglepni kinézetre. Ti miket etettetek? Mi volt az ami végül nem ment le a torkotokon?

2015. jún. 18. 16:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Eddig kostoltam , és bármikor szivesen fogyasztanám, a rák ( olloja, és farka,) ,hal ( bármilyen ) , békacomb, galamb,csirke,tyuk, kakas , lud, réce ( házi , és vad , egyaránt,)vaddiszno,házi sertés, mezei nyul, hazi nyul, medve , öz, fácán ,pulyka , ló , szarvasmarha , husát , agyvelejét, csont velejét . Külön szenzáció a bélszin, De rovar nem jöhet számitásba semmilyen formában .
2015. júl. 6. 11:04
 12/12 A kérdező kommentje:

Ezek közül békát, galambot medvét nem ettem még. Az utóbbit nagyon bánom, mert mikor Erdélyben voltam, lett volna rá lehetőség.

A rovarokon elgondolkodnék, mert a kíváncsiság hajt, de így voltam a csigával is, és a végén csak nézegettem. :-D

2015. júl. 6. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!