Létezik e Gyros alap/fűszerkeverék fokhagyma nélkül?
Figyelt kérdés
Knorr fűszerkeverékét és a Gyros alapját próbáltam, de egyszerűen nekem túl erős, nem szeretem a fokhagymát.2015. ápr. 26. 11:29
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem. De miért nem keversz magadnak? Minden fűszerkeveréken rajta van, hogy miből áll. Az alapján te is össze tudod állítani és egyszerűen kihagyod, amit nem szeretsz.
2/5 anonim válasza:
A gyrosnak az egyik FÖ FÜSZERE a fokhagyma. Ha nem szereted, akkor miért akarsz gyrost készíteni?
3/5 A kérdező kommentje:
Ahány féle gyrost ettem egyiknek sem volt ilyen erős fokhagymás íze, őszintén szólva szerintem nem is volt benne...
2015. ápr. 26. 11:35
4/5 anonim válasza:
A kotányinak 2-féle gyros keveréke is van, egyikben sem dominál a fokhagyma.
A világosabban a rozmaring az erősebb fűszer, a pirosabb "harmonikusabb" kiegyenlítettebb.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi megpróbálom legközelebb azzal. Igazából nem is az a baj, hogy nem szeretem, mert kis mennyiségben el tudom viselni, de az említett keverékekbe nagyon sokat raknak szinte rosszul voltam már a szagától is.
2015. ápr. 26. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!