Eladhato meg a sarokhaz?
Figyelt kérdés
Egyre kevesebb cukraszdaban talalkozom vele es valahogy nem ertem az okat. Szerintem egy ikonikus es finom sutemeny, bar lehet, hogy a sztorija ellaposodott, amit ujra marketingelni kellene, foleg kulfoldieknek es a mostani fiataloknak.2015. márc. 12. 16:02
1/15 anonim válasza:
Én is nagyon szerettem, nem tudom miért nem kapható már.
3/15 anonim válasza:
Nézd el nekem, de soha életemben nem halottam még róla.
4/15 anonim válasza:
Én sem láttam már nagyon régen. De gondolom,azért nincs, mert a sok tejszín miatt ma egészségtelennek tartja sok ostoba.
5/15 A kérdező kommentje:
2eske olvass utanna, gugle a baratod. 4-es igen total igazad van, pedig a tejszinhab a lenyeg szerintem, ha az jo, akkor mar egy pluszedesseget kaptal. Par helyen meg latni, en pl legutobb szegeden a katicukraszdanal (olajbanyasz ter), de a fohadiszallasomon a thokoly uton (budapest) levo Aranytolcseben nincs, eddig nem is kerestem ott (meg en is elfeledkeztem rola, szegeden jutott ott ujra az eszembe ott) mert nekem ott a rakoczi turos az alap.
2015. márc. 12. 17:22
6/15 anonim válasza:
A 2-es vagyok, annyira nem érdekel, csak hamár megemlítetted, úgy éreztem, megtehetsz annyit, hogy röviden leírod, mivel ismertnek tételezed fel.
7/15 anonim válasza:
Téyleg elárulhatnád, már egy óaja keresek, de csak recepteket találok, sztorit sehol.
8/15 anonim válasza:
Nincs sztori, egyszerűen finom tortaféle volt, de mostanában már nem kapni.
9/15 A kérdező kommentje:
De van sztori!!!! Otthon (Magyarországon) gyüjtöm a régi szakacskonyveket és abban benne van a pontos sztori!!! De most melózni vaegyik külföldön
2015. márc. 13. 14:08
10/15 A kérdező kommentje:
Röviden a sztori így nézz ki! A tortát szegletében árulják. Az utolsó darabok az adott tortából soha sem kellett az embereknek, mert megnyomodtak, mikor a többit vetek ki, vagy már biztos nem friss...stb. ezért ég szemfüles cukrász ezeket a jó de esztétikaillag hibás szerkezeteket bevonta tejszinhbbal, hogy senki ne mondja, hogy azt az utolsó szeletet nekem ne adja... így el tudta adni azokat is. Vége az első fejezetnek!
2015. márc. 13. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!