Mi a zakuszka?
Egyet ertek a cikkekben szereplo allitassal,h nagyon finom es megeri a faradtsagot!
En a babos valtozatot szeretem a legjobban,de a padlizsanos is jo!
Mi igy csinaljuk:
-1 kg daralt(husdaralon vagy robotgepben daralt)voros hagyma
-2 kg daralt vastag husu feher paprika(szinten daralva)
-3 kg pritamin paprika(daralva)
-ezt 1 l olajon puhara paroljuk (soval-kenheto allagura)
Ha kesz bele teszunk 1 kg daralt fott babaot+1 l paradicsom level osszekeverjuk es addig fotyogtetjuk mig besurusodik kb 10percig.Ha szukseges (ha nagyon "szaraz" meg tehetunk bele 1-2 dl olajat vagy paradicsom levet+soval borssal izesitjuk.+Uvegekbe rakjuk,keshegynyi befozo port rakunk a tetejere es 1 kanal forro olajat ontunk a tetejere,majd lezarjuk es szaraz dusztba rakjuk(szaraz duszt=1 kupacba rakjuk az uvegeket es vastagon betakarjuk,addig hadjk ott mig kihul...1-2 nap!)
A padlizsanost ugyan igy keszitjuk csak az 1 kg baba helyett 5 kg sult es apritott padlizsant keverunk a masszahaoz!
Remelem izleni fog!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!