Hány országban van mcdonalds?
"119"
ez biztos nem jó, a mcdonalds honlapon az külön országnak számítják angliát, skóciát, stb., ami téves
valamint külön számítják kínát, hongkongot, makaót
s szintén külön a 4 francia tengerentúli megyét
tehát 9-et le kell vonni a számból, azaz 110
más kérdés: országnak csak a szuverén független elismert államokat számítjuk, vagy mást is, mert az előbbi esetben a valós szám alig 90-re jön ki (összesen 193 ilyen állam van a világon, az mcdonalds alig 45 %-ban van)
Eléggé képlékeny az 'ország' szó definíciója. Valahol igen is külön országnak számít pl. Skócia (pl. sport), de nem is ez a lényeg. Van Meki A Gaunatanamói támaszponton is. Az ugye nem Kuba, de akkor számíthatjuk az Egyesült Államoknak? Szeritem nem.
Én bíznék abban e téren, amit a cég állít magáról.
"Valahol igen is külön országnak számít pl. Skócia (pl. sport)"
Tévedsz. Nem számít külön. Egyszerűen labdarúgásban külön vesz részt az Egyesült Királyság 4 része. Ettől még nem országok.
"Van Meki A Gaunatanamói támaszponton is. Az ugye nem Kuba"
De, az Kuba.
"Én bíznék abban e téren, amit a cég állít magáról."
Én nem, mert a cég érdeke, hogy nagy legyen a szám, mert jobban hangzik.
A lényeg a 192 ENSZ-tagállamból alig 90-ben lehet McDonalds. Nem számoltam meg, de ha akarod megszámolom pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!