Brain Storming kérdése:
Az tojásos tésztából készült lepények miért puffadnak fel a sütőlapon sütés közben?
#lepénysütés
2015. jan. 14. 00:17
1/1 anonim válasza:
Én csak laikusként úgy gondolom (sütésben nincs tapasztalatom), hogy a tojás fehérje miatt, amely meleg hatására megduzzad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!