A japánok hogyan készítik a rizst?
Figyelt kérdés
2015. jan. 2. 21:30
11/11 Kim Bo Mao válasza:
Átlagában jázmin rizst használnak, és alkalmakkor "gumirizst", ami kisebb szemű (sok fajtája van), és sokszor ízesített. A Sushi rizshez amúgy is sokszor tesznek mirint és cukrot, amitől jó ragadós lesz és az adja meg a tipikus sushi rizs ízt. A rizsfőzőben amúgy minden rizs finomabb, mert ott magasabb nyomás alatt fő meg, így jobb lesz az állaga. :)
Megjegyzés: a gumirizs elnevezés csak becenév, az állagára utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!