Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Sonka, szalonna és egyéb...

Sonka, szalonna és egyéb sózásakor le kell fedni az edényt?

Figyelt kérdés
A felgyülemlett lét kb hányszor kell leönteni?

#sonka #szalonna sózás
2014. dec. 19. 16:28
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
De ha lefeded akkor nemtudod megsózni
2014. dec. 19. 16:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim válasza:
nem kell lefedni(apukám hentes és onnan tudom)
2014. dec. 20. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
De ha lefedem akkor lesz valami baja?Félek hogy nyitva marad az ajtó és valami állat ráveti magát a sonkámra.
2014. dec. 20. 21:19
 4/6 zolidobos ***** válasza:

Én egy vékony, kimustrált nylon függönyt szoktam a sózóedényre teríteni, ami biztosítja a szellőzést, de megvédi a belehulló ettől-attól, az esetleges kósza légytől. A lét NEM KELL LEÖNTENI, egy korábbi kérdésre írtam róla.

Az ajtót tartsd csukva!)))

2014. dec. 21. 08:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
De arról a csúnya első levekre gondolok ami még piros,hogy azt leönteném,mert nincs rá gusztusom.
2014. dec. 21. 17:17
 6/6 zolidobos ***** válasza:
Nagy bajt nem csináltál, de nem kellett volna. Sózd át újra a húst!
2014. dec. 21. 18:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!