Sztrecskó kérdése:
Kávézók, segítségre van szükségem?
Figyelt kérdés
Kávéfőzőbe milyen mennyiségű (őrölt, pörkölt, Tshibo) kávét tegyek 1 adag kávéhoz? Nem annira erősen, kb 1,5 dl2014. nov. 23. 11:55
1/5 anonim válasza:
Esetleg kísérletezd ki, hogy hogy ízlik neked...
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, ez hasznos volt...
már elkezdtem, de amennyi kávét én iszom, sosem leszek kész vele.
2014. nov. 23. 15:10
3/5 anonim válasza:
hát jó, de nincs "tökéletes" recept. különböző emberek különböző erősségű kávét szeretnek. Azt sem tudjuk, milyen kávéfőződ van. Presszó? nagynyomású? filteres?
Erőset vagy gyengét szeretnél inni?
4/5 A kérdező kommentje:
viszonylag gyengét iszom. Eddig csak instant kávét ittam, abba is max 2 kiskanállal tettem, de az már ritka volt. philips kávéfőzőm van, filteres.
2014. nov. 23. 15:31
5/5 anonim válasza:
Nekem filtereshez adtak kanálkát, ami adagoló is, hogyha nem filtert vennék. Abba azt írták, hogy egy kanál, egy közepes kávé. A vízbetöltőnél meg ott van, hogy mennyi az egy bögrényi/kávéskanálnyi. Indulj ki ebből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!