Kinek a lakóhelyén lehet még kapni (kocsmában) régi fémtartályos fagyit?
Ahol én lakom (Bp., Buda, XII. kerület) itt elég sok cukrászdában kapható ilyen helyben készült fagylalt...
Pár lépésre tőlünk van Szamos Marcipán Cukrászda, ott is kapható helyben készített fagyi...
A MOM Park Bevásárlóközpontban több helyen is vannak fagyizók!
Azért én nem vagyok annyira hanyattesve ezektől, manapság már annyira különleges és nagyon finom jégkrémeket is kapni a boltokban (csokival, grillázzsal, mogyoróval, meggy-öntettel, gyümölcsdarabokkal, madártejeset, stb.), hogy ezek már finomabbak a helyben készített fagyiknál.
un. főzött fagylalt. Sok cukrászdában van.
De a legtöbb helyen a jégkrémet is fémtartályokba teszik
A városunkban a cukrászdában (mind a 3ban )ilyen süllyesztett van. De szerintem teljesen mindegy miben tárolják. A technológia amivel készül, az ugyanolyan mint azok a fémtálcásak.
De olyat még nem láttam, ami régen volt, hogy a fémtartályok mellett ott volt a keverős , hűtős bemélyesztett tartály, ami ott csinálta a fagyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!