Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Ki emlékszik a legelső, ősi...

Ki emlékszik a legelső, ősi zöldes-sárgás csomagolású banán ízű túró rudira?

Figyelt kérdés
Olyan kívül papírszerű, belül fehér bevonatos volt a papírja, mégis eltudott ázni a széttört ruditól. Meg pár nap alatt sokszor megsavanyodott. Az biztos igazi túró volt. Én azóta arra várok, hogy azt a citromos, kicsit banános ízt
2010. jan. 12. 02:49
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

FIGYELEEEM!!!

Bocs, ha reklámnak tűnik, de annyira örülök, hogy a LIDL-ben újra kaphatóak jövő szerdáig (ha addig el nem kapkodják) A RÉGI NAAAAGY-NAAAAGY KEDVENCEK!!!

> Betűs/Váras csoki

> Zizi/Pufóka Zizi (Pop Rop)

> Medvecukor/Krumplicukor

> Golyórágó

> KOJAK-nyalóka

> Téli fagyi

> Limó -- Mini üvegcseszerű műanyag csomagolásba töltött

> "-- Mijjazamit iszóól?

-- BEDECO!

-- MÍÍÍÍÍ????

-- BEDECO!" (cukrozott kakaós italpor, olyan mint a Nesquik)

... továbbá (amit folyamatosan is lehet kapni) ...

> PEZ

> TRAUBISZÓDA

> Piros mogyorós

> Sport/Autós/Bohóc/Lottó/Szamba szeletek

...

A TERMÉKEK GYÁRTÓJA TOVÁBBRA IS MAGYAR!!!

Aki netán lemaradna erről az akcióról, én nem tudom, de rövid idő alatt ez már a második ilyen retró-hét a Lidl-ben. Sztem érdemes figyelni a prospektust!

:'-) :-D :-D :-D

(Megjegyzés: Mint a kisgyerekek... :-)

Képzeljétek... 28 vagyok ugyan, de 32 éves nővéremmel együtt közösen válogattuk ki nevek szerint a betűket a betűs csokik közül és rendesen bevásároltunk belőle (is). Én pl. téli fagyiból főleg, de Ziziből, Pufókából is betartalékoltunk egy időre... :-)

MPM28F

2010. febr. 26. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!