Az Amerikaiak milyen köretet esznek általában a húsok mellé? Fogyasztanak pl. fehér kenyeret?
Figyelt kérdés
2014. júl. 15. 14:35
1/3 anonim válasza:
Nem igazán van náluk olyan kenyér amit mi eszünk. Vannak olasz ciabattak és hasonlók. Mi mindig az olaszoknal vásároltunk kenyeret,és még sok mindent. Amit én láttam, az a sült krumpli, saláták. Nagyon szeretik a Caesar salátát plusz.
.
2/3 anonim válasza:
Köretként burgonyát, zöldségeket fogyasztanak főleg.
3/3 anonim válasza:
krumpli, rizs, saláták a szokásos köretek. Én klasszikus fehér kenyeret egyben szerintem nem is láttam náluk. Van szendvics bagettből, meg szeletelt kockakenyérből, de simán a kenyér nem olyan elterjedt mint nálunk. Nem hiszem, hogy ennének például pörkölt szaftba mártogatott kenyeret... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!