Lahooh-t valaki készíteni? Milyen liszteket? Hogyan?
Párommal megpróbáltuk, de azt mondta, h nem olyannak kell lennie mint nekünk sikerült, és mikor elmeséltük az anyukájának, akkor ő perceken át csak nevetett :D (szóval képzelhetitek milyen lett :D ). Milyen liszteket hassnáljunk?
köszi
köszi 1-es :) vmivel jobban sikerült mint az első :D
a lahooh egy jemeni "kenyér" , olyan csurgós "kenyértészta" féle (kovásszal készítik és kétféle lisztből) ,amit úgy kell sütni mint a pitát (serpenyőben olaj nélkül) viszont olyan vékony mint a palacsinta. Ha elkészült az egyik fele simára sül a másikon pedig "lyukak" lesznek. Kihűlés után egymásra raktuk egy tálban és mi íróval öntöttük le, kicsit állni hagytuk és utána megettük. Nagyon finom, legalábbis nekem ízlik, főleg ilyen meleg napokon.
oké,akkor már ezt is tudom!:-)
soha nem hallottam ilyenről.
a 'micsodát késziteni' voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!