Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Mi értelme annak, hogy Magyaro...

Mi értelme annak, hogy Magyarországon a szalámik, párizsik, és egyéb "hús" termékek ipari hulladékból készülnek?

Figyelt kérdés
Ennyire szegény lenne az ország, hogy olcsón elkészítjűk drágán eladjuk vagy most mivan? Mi értelme hogy minden szart beledarálnak, állományjavító, stb..?
2014. jún. 20. 10:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
29%

#9


Hogy van rossz minőségű húsáru IS, nem vitás! Hogy Magyarországon A "...szalámik, párizsik, és egyéb "hús" termékek ipari hulladékból készülnek", HAZUGSÁG!

2014. jún. 20. 12:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/18 A kérdező kommentje:
Biztos vagy benne? https://www.youtube.com/watch?v=zhb3fp-PoUc Ezekből készül, és még sok más szemétből!
2014. jún. 20. 12:51
 13/18 anonim ***** válasza:
15%

Azt állítottad, hogy "...Magyarországon a szalámik, párizsik, és egyéb "hús" termékek ipari hulladékból készülnek". Tehát mind!


Fenntartod?

2014. jún. 20. 13:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/18 A kérdező kommentje:
Jó, ebben igazad van, hogy nem mind, de jelentős része! És ez a szomorú amibe meg valódi hús van, az méreg drága.
2014. jún. 20. 13:08
 15/18 anonim ***** válasza:
55%

Van nem méregdrága is. Pl Hubai Bio virsli 2800/kg, párizsi 2200/kg. (paleo boltban veszem, nálunk ennyi, de ha Bp-i vagy, a Lehelen is van a galérián.)


Ha megnézed, miből van, mindjárt nem olyan drága a többihez képest.

2014. jún. 20. 15:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/18 anonim ***** válasza:
61%
Ez minden országban így van, itt Németországban is. A minőséget meg kell fizetni. Ha nem a 2000ft/kilóért hanem 8000ft/kilóért veszed, akkor lehet húst is találsz benne...
2014. jún. 20. 16:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/18 anonim ***** válasza:
66%

Hallottatok már úgy egyébként szabályozásokról? Élelmiszerkönyvről?Minőségirányítási szabványokról?

Ezek azok amik szabályozzák,hogy mi lehet a szalámiban, párizsiban, és egyéb húsipari termékekben.

Minden termékcsoportra meg van határozva,hogy mennyi húsnak kell benne lennie, hogy pl. szaláminak lehessen nevezni.Megvan határozva az elkészítés módszere, és,hogy mit lehet a címkére írni.

Ahhoz,hogy tudatos vásárlók legyetek,szerezzetek be egy kis tudást.

Igen, vannak rosszabb minőségű termékek,nem ezeket kell megvenni, figyeljétek mi van ráírva.

Én megértem ha féltek,mi etetnek veletek,abszolút megértem, de szigorú szabályoknak kell megfelelniük ezeknek a termelő üzemeknek.

2014. jún. 20. 19:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/18 -cselaxi- válasza:
A kérdés is marhaság. Hentes végzettségű ismerősöm dolgozott olyan helyen, ahol a Téli szalámitól a virsliig mindent készítettek. Azt mondta: a Téli szalámi és a Párizsi előkészítésénél a hús DARABOLÁSI hőmérséklete tér CSAK el (meg persze az összetevők aránya, stb. de most nem erről van szó), ha viszont egy kisebb rágcsáló felkerül az aprító-szalagra, hááát... az automatika nem láthat mindent...
2015. márc. 11. 12:55
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!