Mi értelme annak, hogy Magyarországon a szalámik, párizsik, és egyéb "hús" termékek ipari hulladékból készülnek?
#9
Hogy van rossz minőségű húsáru IS, nem vitás! Hogy Magyarországon A "...szalámik, párizsik, és egyéb "hús" termékek ipari hulladékból készülnek", HAZUGSÁG!
Azt állítottad, hogy "...Magyarországon a szalámik, párizsik, és egyéb "hús" termékek ipari hulladékból készülnek". Tehát mind!
Fenntartod?
Van nem méregdrága is. Pl Hubai Bio virsli 2800/kg, párizsi 2200/kg. (paleo boltban veszem, nálunk ennyi, de ha Bp-i vagy, a Lehelen is van a galérián.)
Ha megnézed, miből van, mindjárt nem olyan drága a többihez képest.
Hallottatok már úgy egyébként szabályozásokról? Élelmiszerkönyvről?Minőségirányítási szabványokról?
Ezek azok amik szabályozzák,hogy mi lehet a szalámiban, párizsiban, és egyéb húsipari termékekben.
Minden termékcsoportra meg van határozva,hogy mennyi húsnak kell benne lennie, hogy pl. szaláminak lehessen nevezni.Megvan határozva az elkészítés módszere, és,hogy mit lehet a címkére írni.
Ahhoz,hogy tudatos vásárlók legyetek,szerezzetek be egy kis tudást.
Igen, vannak rosszabb minőségű termékek,nem ezeket kell megvenni, figyeljétek mi van ráírva.
Én megértem ha féltek,mi etetnek veletek,abszolút megértem, de szigorú szabályoknak kell megfelelniük ezeknek a termelő üzemeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!