Sósan vagy édesen eszitek a túrós tésztát?
Figyelt kérdés
Megyét és, hogy mivel eszitek írjátok le légyszi! :DD2014. ápr. 19. 22:08
12/22 anonim válasza:
Szalonnával, sósan, Budapest. :)
Hallottam olyat, ő is pesti csaj, hogy szalonnával és porcukorral eszi... :O
13/22 anonim válasza:
Sósan,szalonnával - az egész családom Bihar megyéből származik (a romániai területéről),mindenkinél ez a szokás. De a születésem előtt Győrbe költöztek,én már itt nőttem fel,és hozzászoktam az édes túróstésztához is :D Sőt,a tejfölhöz is,azt is teszek már a sós variációra is.
14/22 anonim válasza:
Én édesen szoktam enni, de mindenki más szalonnával (Baranya)
15/22 anonim válasza:
én cukorral (hajdú-biharmegye), de családban általában tejfölösen és szalonnával...valamikor én is így eszem de rakok rá cukrot is
16/22 anonim válasza:
Csakis sósan eszem meg, édesen sem lehet rossz, de mivel világéletemben sósan ettem, ezért nekem az már szinte extrémnek minősül. Egyébként szalonnadarabokat rakok rá.
Bács-Kiskun
17/22 Barbi_123456 válasza:
én tejföllel és szalonnával, öcsém szimplán cukorral :D (Zala megye)
18/22 anonim válasza:
Én sósan, kisütött szalonnával, a férjem szalonnával ÉS cukorral.
Bács-Kiskun
19/22 anonim válasza:
mi a családban cukorral esszük
Fejér megye
20/22 anonim válasza:
Hajdú -bihar , cukrosan tejföllel+ ropogós szalonna db-ok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!