Erdelyben ennyire rossz a kaja?
Megyek majd Erdelybe, kisebb falukba.
En eleg 'rosszullevos' vagyok, van hogy mar egy etel szagatol is. Mindenki azt mondja hogy ne egy egyrk fott etelt es ne is igyak csapvizt ha nrm akarok rosszul lenni.
Ez tenyleg igy van?
Attól függ hova mész. A csapvíz az amúgy szinte mindenhol kerülendő. El tudom képzelni hogy azokban a kisebb falvakban jobb a kaja mint Mo-n sok helyen.
Az ételek minősége is sok esetben jobb, mint pl Bp-n, persze ha háztájiról van szó.
Én Erdélyben mindig jót ettem és olcsón, és ásványvizet (borvizet) vagy sört ittam. :)
A házi kaja szuper volt, és az éttermivel sem volt semmi gond, főleg hogy baromi olcsó volt anno (olyan 10-12 éve).
egyel fott etelt!
a csapvizet meg...ne nagyon szoktasd ra magad, van jobb is
Csak csapvizet és házi tojást ne fogyassz.
(Bár nálunk a házi tojást csak a nővérem nem bírja, de biztos ami biztos.)
Első, nem szeretem a paradicsomlevest, szóval azt országtól függetlenül kerülöm :D
Akkor fogok enni főtt ételt rendesen, csapvíz helyett meg majd iszom üvegeset meg pálinkát.
Köszönöm, mentek a zöld mancsok! ;)
Hogy ne lenne iható a csapvíz, nem India az. Még Ceausescu alatt se volt vele semmi baj, max klórízű volt, de a mai csapvíz ott sokkal finomabb, mint a magyar, különösen Nagyváradon.
A kaja meg millószor jobb, mint nálunk főleg, hogyha megérkeznek a sötétbőrű, havasalföldi románok a piacra, friss déli paradicsommal, fekete olajbogyóval, padlizsánnal, mennyiek a zöldségek, gyümölcsök a sok napfény miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!