Wellington bélszínhez milyen bort ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 19:01
2/5 anonim válasza:
Így van, száraz vörösbor, mondjuk kékfrankos
3/5 anonim válasza:
Van egy szabály :
- vörös húsokhoz és vadhúsokhoz = vörös bort!
- fehér húsokhoz (disznóhús, szárnyasok) = fehér bort
4/5 anonim válasza:
kannásbort,de inkább a csaplárosnét ajánlanám, a telt,harmónikus íze miatt:D
5/5 anonim válasza:
hmmm... Tablettás, a csaplárosné jó választás de szerintem ehhez jobban illik a Koccintós fehér bor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!