A japán üvegestészta recept, főttben létezik?
Hogy érted, hogy főttben létezik?!
Az üvegtésztát nem kell főzni! Vagyis, nem úgy mint a spaghetti tésztát.
Csak simán le kell önteni forró vízzel és 2-3-percig áztatni kell. Ennyi!
Neten nagyon sok receptet lehet hozzá találni!
Jaj, köszönöm! Csak teljes "anti gasztró" vagyok... :D
Viszont jobban érdekelne az, hogy házilag hogyan készítik el, mert a neten 1000 féle megoldás létezik, amiből csak 1 finom.
De, azért köszi!
"Viszont jobban érdekelne az, hogy házilag hogyan készítik el, mert a neten 1000 féle megoldás létezik, amiből csak 1 finom. "
Nem tudom, mit értesz a házilag elkészítés alatt: a tésztát magát nem tudod házilag gyúrni, azt készen kell venni. A "fözését" meg az elsö leírta (csak forró vizben kell áztatni), de ez rajta van a csomagolásán is.
Ha neked csak EGY recedt ízlik, akkor azt ott kérd el, ahol etted. Ha meg nem szó szerint értetted az egyet, akkor neked kell kipróbálni, hogy a belinkelt receptek közül melyik tetszik, mert az embereknek nem egyforma az ízlése. A linkben található receptek jók, keresd ki, hogy melyik az, amit megkóstolnál és készítsd azt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!