Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Hogy eszitek a kínai tésztás...

Hogy eszitek a kínai tésztás levest?

Figyelt kérdés
2009. dec. 3. 15:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
apróra töröm a tésztát és utána öntöm rá a vizet. és kanállal eszem, mondjuk gondolkoztam azon, hogy nagyobb átmérőjű szívószálat használjak, csak nem kapok olyat sehol.
2010. szept. 9. 21:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 A kérdező kommentje:
Szívószál... tök jó ötlet, egyszer kipróbálom
2010. szept. 10. 08:37
 13/13 anonim válasza:

Én úgy szoktam, hogy 2 db-t csinálok egyszerre, vízbe rakom a kettőt és forráskor belerakom az egyik zacsi fűszert. Kb 1 percig forralom majd leveszem a tűzről, fedőt rakok rá és "dagasztom" :). Ekkor ahogy kedvem tartja 3 féle képpen járok el:


1.:Paradicsom-szószt csinálok hozzá..1db paradicsom, 1/2 fej vöröshagyma, olaj, kevés víz, kevés ketchup, kevés liszt hogy ne legyen híg, erőspaprika és a másik zacsi fűszer, néha bors+oregánó. Sajtot reszelek chozzá és nagyon finom :P



2.:Sajtszószt csinálok hozzá:sajt, liszt, tej, só, fűszerek és ennyi :)

Úgy szoktam csinálni, hogy olajon a lisztet megizélem(nem jut eszembe a szakkifejezés, este van bocsi :$)felöntöm tejjel és ha forr kb 10-15 db sajtszeletet rakok hozzá, leveszem a tűzről és elkeverem.



3.:Simán sonkát vágok hozzá+oregánó sajt és kész.


Nos ezek után leszűröm a tésztát és ráöntöm/rakom a szószt/sonkát és kész.Jó étvágyat. :)



16/f

2011. aug. 7. 01:41
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!