Hogy eszitek a kínai tésztás levest?
Én úgy szoktam, hogy 2 db-t csinálok egyszerre, vízbe rakom a kettőt és forráskor belerakom az egyik zacsi fűszert. Kb 1 percig forralom majd leveszem a tűzről, fedőt rakok rá és "dagasztom" :). Ekkor ahogy kedvem tartja 3 féle képpen járok el:
1.:Paradicsom-szószt csinálok hozzá..1db paradicsom, 1/2 fej vöröshagyma, olaj, kevés víz, kevés ketchup, kevés liszt hogy ne legyen híg, erőspaprika és a másik zacsi fűszer, néha bors+oregánó. Sajtot reszelek chozzá és nagyon finom :P
2.:Sajtszószt csinálok hozzá:sajt, liszt, tej, só, fűszerek és ennyi :)
Úgy szoktam csinálni, hogy olajon a lisztet megizélem(nem jut eszembe a szakkifejezés, este van bocsi :$)felöntöm tejjel és ha forr kb 10-15 db sajtszeletet rakok hozzá, leveszem a tűzről és elkeverem.
3.:Simán sonkát vágok hozzá+oregánó sajt és kész.
Nos ezek után leszűröm a tésztát és ráöntöm/rakom a szószt/sonkát és kész.Jó étvágyat. :)
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!