Hogy eszitek a kínai tésztás levest?
Figyelt kérdés
2009. dec. 3. 15:07
2/13 A kérdező kommentje:
Jó, lehagytam az instrukciókat, tehát kanállal, miközben kicsúszik a tészta. Felaprítod a tésztát előtte, mielőtt forró vizet engedsz rá. Villával, mint a spagettit, vagy úgy, mint én, evőpálcikával?
2009. dec. 3. 21:06
3/13 anonim válasza:
Tradicionálisan elöször pálcikával kieszik a sürejét (tészta, zöldségfélék) utánna pedig kiiszzák a tálkából a levét.
4/13 anonim válasza:
Evőpálcikával.
Nagyon szeretem használni az evőpálcikát, sok mindent eszek azzal, még amit nem kéne, azt is :)
5/13 A kérdező kommentje:
22:48
Ezzel én is így vagyok. (:
2009. dec. 4. 13:06
7/13 anonim válasza:
evőpálcikával
amúgy szoktam bele rakni összedarabolt tükörtojást, szerintem isteni
8/13 anonim válasza:
Én fele vízben szoktam főzni, a tészta felszívja a vízet utána villával sok reszelt sajtal megeszem.
9/13 anonim válasza:
Kevés vízzel főzőm, hogy a leve az ne maradjon meg, csak a tészta és a fűszerek. Majd tejfölt teszek rá és reszelt sajtot. Isteni, próbáljátok ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!