Milyen öntelt van a gyroson?
Figyelt kérdés
Mármint a büfében milyen öntetet szoktak rá tenni és azt hogy lehet elkészíteni?2014. jan. 2. 13:02
1/6 anonim válasza:
Egy egyszerű, natúr joghurtos öntet, görög saláta fűszerekkel keverve. Elkészítése nagyon egyszerű, bemész a boltba, veszel egy natúr joghurtot és a fűszerek között egy görög saláta fűszerkeveréket. Hazamész, összekevered és kész is.
3/6 anonim válasza:
Tejfölös vagy joghurtos szósz, fűszerekkel.
4/6 anonim válasza:
caciki ( nem tudom, hogy hogyan írják le, de így ejtik ). Mi ezzel készítjük, nagyon finom, egyszerű és ez szinte mindenhez jó: saláta, gyros, hamburger, hot dog, sima ételekhez, szendvics, stb.
5/6 anonim válasza:
Én gyros-büféstől kaptam a receptet: natur joghurt, reszelt fokhagyma, reszelt uborka, só, kis bors. Ez az eredeti. A boltinak köze sincs hozzá.
6/6 anonim válasza:
Bocsánat, nem akarok szemét lenni, de nem tudtam megállni, hogy ne nevessek a (feltételezem véletlen) helyesírási hibán. :D
Amúgy, többnyire joghurtos, bár egy-két helyen tzatzikit is szoktak használni. Keress rá a google-en a receptre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!