Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Indiai ételekben mi ez a fűszer?

Indiai ételekben mi ez a fűszer?

Figyelt kérdés
Amikor eszek sokszor azt hiszem, hogy hajszál esett az ételbe, olyan hosszú vékony szálakból áll. Félre is szoktam rakni a tányér szélére, annyira a hajszálra asszociálok, zavar. Mi ennek a neve?
2013. nov. 11. 20:42
 1/7 anonim ***** válasza:
sáfrány
2013. nov. 11. 20:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
31%
Elefánt fanszőrzet.
2013. nov. 11. 20:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat de nem a sáfrány az. Azt ismerem, volt egy zacskóval régebben, mindig tepsis krumplira szórtam, ennyiben kimerült a szakácstudományom, nagyon finom ízt adott neki. Az is lehet nem kifejezetten fűszer, hanem valami zöldségféleség ami szétmállik az ételben és így jönnek ki azok a szálak belőle.
2013. nov. 11. 20:55
 4/7 anonim válasza:
görög fűszer:'DD mi más lenne?xd
2013. nov. 11. 20:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
talán a római kömény lehet
2013. nov. 11. 21:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyébként görögszéna, az az egyik legnépszerűbb indiai fűszer, de azért az elefánt fanszőrzet sem volt rossz tipp ;)
2013. nov. 11. 21:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim válasza:

Az a hajszalhoz hasonlo fuszer az a gyomber.

Azert lesz ilyen hajszalhoz hasonlo, mert nem felvagjak, hanem megreszelik.

Ez 100% biztos.

2013. nov. 12. 10:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!