Indiai ételekben mi ez a fűszer?
Figyelt kérdés
Amikor eszek sokszor azt hiszem, hogy hajszál esett az ételbe, olyan hosszú vékony szálakból áll. Félre is szoktam rakni a tányér szélére, annyira a hajszálra asszociálok, zavar. Mi ennek a neve?2013. nov. 11. 20:42
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat de nem a sáfrány az. Azt ismerem, volt egy zacskóval régebben, mindig tepsis krumplira szórtam, ennyiben kimerült a szakácstudományom, nagyon finom ízt adott neki. Az is lehet nem kifejezetten fűszer, hanem valami zöldségféleség ami szétmállik az ételben és így jönnek ki azok a szálak belőle.
2013. nov. 11. 20:55
4/7 anonim válasza:
görög fűszer:'DD mi más lenne?xd
6/7 anonim válasza:
Szerintem egyébként görögszéna, az az egyik legnépszerűbb indiai fűszer, de azért az elefánt fanszőrzet sem volt rossz tipp ;)
7/7 anonim válasza:
Az a hajszalhoz hasonlo fuszer az a gyomber.
Azert lesz ilyen hajszalhoz hasonlo, mert nem felvagjak, hanem megreszelik.
Ez 100% biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!